Snack (spam!)

Archived Thread
Our site is currently being changed over to the new version. Everything you see is currently in read-only mode. Additionally, the layout and UI will not be complete until all sections have been re-enabled, so please ignore any layout issues (or bland-ness) at this time.
#1 Schuldig_ on 11 years ago

*liten bump för att förhindra att forumet försvinner helt... är jag verkligen den enda som postar här...?*

#2 Zabuz on 11 years ago

#3 Schuldig_ on 11 years ago

#4 LadyProphet on 11 years ago

Hej hej! Då har jag också hittat till detta forumet då ;-)

#5 Schuldig_ on 11 years ago

Hej! Fantastiskt, då är vi tre. *g*

Är det nån av er som har varit på cons andra ställen än Skandinavien? Jag är lite nyfiken på hur det ser ut runt omkring...

#6 Kaeru on 11 years ago

ehm... tjoho!
ännu en svensk hoppas in i forumet!

#7 Schuldig_ on 11 years ago

#8 Cherazor on 11 years ago

Jag kan väl skutta in med ett inlägg med, då. ;) Det finns fler svenskar här på forumet, jag har stött på dem lite då och då, men jag vet inte var de gömmer sig just nu. De kanske är garderobs-svenskar. XD

Namnet är Cherry och jag bor i närheten av Stockholm. Är ni i närheten får ni gärna peta på mig. :P

#9 Schuldig_ on 11 years ago

Varför är alla svenskar så långt borta från mig? Nu bor jag visserligen i Danmark för tillfället, men jag kommer från Halmstad. Staden där man äter "tååååååaaaaata" istället för tårta, ni vet... ;)

#10 Kaeru on 11 years ago

#11 Schuldig_ on 11 years ago

Samma här. Jag har för vana att kasta allt och jaga dem när jag ser dem (vill bara hålla lite... *g*) Det är inte alltid så smart om man har hinkar med hästmat eller en fru i handen, men... de är ju så söta. ;)

Och jo, jag vet var Alingsås ligger... långt från Halmstad... så klart. :razz:

#12 Kaeru on 11 years ago

#13 Schuldig_ on 11 years ago

Grodor är inte alls slemmiga! Bara lite... *g* Jag har fullt av små pynt-grodor i min lägenhet, och dom är i alla fall inte slemmiga.

Halmstad ligger i Halland, din kokos. :razz: Mitt emellan Götet och Malmö, faktiskt. ;)

#14 Cherazor on 11 years ago

Grodor är inte slämmiga! De är söta och så gulliga...och roliga att hålla i! Men jag kanske inte ska säga så mycket som plockade upp en snigel och lät den krypa runt på min arm i tre timmar. Vad ska jag säga? Jag älskar smådjur som normala tjejer hatar. XD

#15 Schuldig_ on 11 years ago

Samma här... råttor, ormar, krypdjur... jag är inte jätteglad i spindlar, men de har rätt att vara här och jag flyttar dom istället för att slå ihjäl dom. Annars gillar jag också konstiga djur. Fladdermöss!! :love:

Available
Follow Cosplay.com