Archived Thread
Our site is currently being changed over to the new version. Everything you see is currently in read-only mode. Additionally, the layout and UI will not be complete until all sections have been re-enabled, so please ignore any layout issues (or bland-ness) at this time.
#1 shinichie on 6 years ago

#2 44tim44 on 6 years ago

Till att börja med;
Om du kan, försök samla ihop ett gäng vänner att resa tillsammans med, som kan hjälpa till att bära.
Sedan, är mitt tips att ta så många av dina delar (de klumpigaste och sköraste delarna först) av rustningen som möjligt och stoppa de i pappkartonger. om du kan begränsa dig till 4 kartonger, går dessa att silvertejpa ihop, och göra en makeshift-ryggsäck av med spännband. (Förutsatt att du inte har bärhjälp, då det är att föredra.)

Annars: Hyr Taxi/Leta på konventets forum/sida efter folk som du kan samåka med.

Tåg och buss är varje armor-cosplayande persons mardröm.

#3 shinichie on 6 years ago

Tack för tipset tim! Det ska jag hålla i tanken och se om det går att fixa. Vill helst inte skrota min cosplayidé.

Tar gärna emot fler tips!

#4 Zabuz on 6 years ago

#5 Ink on 6 years ago

#6 sabinam on 6 years ago

#7 Zabuz on 6 years ago

#8 shinichie on 6 years ago

#9 Fiff on 6 years ago

#10 Zabuz on 6 years ago

#11 Ematheo on 6 years ago

#12 shinichie on 6 years ago

Fiff, Zabuz, Ematheo: Tackar er för ytterligare information. ^^ De kommer hjälpa mig en hel del. Känner redan peppen inför NC Sommar 2013!

#13 Zabuz on 6 years ago

#14 Ematheo on 6 years ago

#15 Zabuz on 6 years ago

[QUOTE=Ematheo;4650461]
Zabus: Det går nog bra att åka tåg, men hur bred är väskan? Min är typ 40 cm och den får lätt plats på hyllorna ovanför, dom är större än man tror. Jag har också en sån med platta i botten och hjul. Det jobbiga är bara att få upp den dit men jag är ju heller inte den starkaste hönan i glaset om man säger som så.. Men du löser det säkert annars kan du ju höra med personalen, dom kanske har nåt extra rum för just stor packnig.

Och ja.. gångarna är himla trånga. Tips, vänta tills alla stigit av och på så slipper du råka plöja ner nån tant med trunken D;[/QUOTE]

Kanske kring 50-55cm...? Det är ju en del grejer i den som gör att den sväller ut en hel del . ._.' Är ju inte som en resväska som man kan "Tetrisa" in. Garanterar att den inte får plats på någon hylla utan att behöva riva halva vagnen nästan...

Jah nånstans måste den ju stå så... Får väl se vad som finns när man väl kommer dit...

Tacka vet jag buss.

Follow Cosplay.com
CosTools
QualityCosplay